ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ| 35Η ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΕΠΙΛΟΓΗΣ

Αγαπητοί συμμετέχοντες, therapy misbirth

Η πενταμελής κριτική επιτροπή, information pills αποτελούμενη τους κ. Θανάση Σαΐτη (Πρόεδρος), κ. Παναγιώτη Καλαϊδόπουλο, κ. Κατερίνα Κούκου, κ. Χρυσάνθη Κονιού και κ. Βασίλη Κουτσομάρκο, συνεδρίασε μετά το πέρας των εργασιών και κατέληξε στην επιλογή των παρακάτω 6 (6) μαθητών που εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην 84η Διεθνή Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων την Άνοιξη του 2017 στο Τρόντχαϊμ και το Ρόρος της Νορβηργίας.

Επιπλέον επελέγησαν εικοσι τέσσερις (24) εκ των συμμετεχόντων οι οποίοι θα αναπληρώσουν τους ανωτέρω σε περίπτωση κωλύματος, ενώ θα έχουν και τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε διεθνή fora, καθώς και σε περιφερειακές και εθνικές συνόδους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων που λαμβάνουν χώρα σε τακτική βάση ανά την Ευρώπη.

Επισυνάπτονται τα αποτελέσματα της 34ης Εθνικής Συνδιάσκεψης Επιλογής.

 
Αγαπητοί μαθητές, pathopsychology
Αγαπητοί καθηγητές, website
Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής για την 35η Εθνική Συνδιάσκεψη Επιλογής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων Ελλάδος (Ε.Κ.Ν.Ε.) εκ μέρους των σχολείων ξεκινά την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017 και θα παραμείνει ανοιχτή έως την Τετάρτη, no rx 8 Φεβρουαρίου 2017.

Η 35η Εθνική Συνδιάσκεψη Επιλογής του Ε.Κ.Ν.Ε. θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 7 και 10 Απριλίου 2017, στην πόλη της Αθήνας. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην πρώτη Εγκύκλιο Συμμετοχής όπως αυτή εστάλη σε όλα τα Γενικά Λύκεια της περιφέρειας Αττικής, Αχαΐας και Αιτωλοακαρνανίας η οποία επισυνάπτεται παρακάτω μαζί με Οδηγίες Συμπλήρωσης της Ηλεκτρονικής Φόρμας.

Σημειώνεται ότι η επιλογή των σχολείων γίνεται αυστηρά με βάση σειρά προτεραιότητας.

Η ηλεκτρονική φόρμα υποβολής Αιτήσεων Συμμετοχών για τους μαθητές και για καθηγητές είναι διαθέσιμη σε αυτόν τον σύνδεσμο.

[Εγκύκλιος Συμμετοχής]

[Οδηγίες Συμπλήρωσης Ηλεκτρονικής Φόρμας]

Share